1399/2/7 (08:46)

راهنمای استفاده از فرآیندهای پروژه مستندسازی، استاندارد سازی و سامانه سپاری فرآیندهای کاری دانشگاه رازی با رویکرد معماری سازمانی

توسط مرکز تخصصی معماری سازمانی دانشگاه رازی

راهنمای استفاده از فرآیندهای پروژه مستندسازی، استانداردسازی و سامانه سپاری فرآیندهای کاری دانشگاه رازی با رویکرد معماری سازمانی به تفکیک در ادامه مطلب بارگذاری شده است.

1399/1/18 (16:02)

آموزش مدلسازی فرآیندها در ابزار Visual Paragigm با استفاده از استاندارد BPMN2

توسط مرکز تخصصی معماری سازمانی دانشگاه رازی

آموزش مدلسازی فرآیندها در ابزار Visual Paragigm با استفاده از استاندارد BPMN2 تهیه شده در: مرکز تخصصی معماری سازمانی دانشگاه رازی
- مدرس: مهنوش فتاحی

1399/1/15 (19:50)

آموزش ثبت طرح درس

توسط مرکز تخصصی معماری سازمانی دانشگاه رازی

طرح درس یک برنامه یا یک چهارچوب منظم و سازماندهی شده است. که مدرس آن را طرح ریزی می کند. تا فرایند تدریس و آموزش را هدفمندانه شروع کند، با نظم پیش ببرد و به موقع، به پایان برساند. همچنین طرح درس همانند یک نقشه راه می ماند که مسیر تدریس را مشخص می کند.

1398/12/26 (17:18)

دوره آموزشی مدیریت فرایند های کسب و کار

دوره آموزشی مدیریت فرایند های کسب و کار

پروژه "مستندسازی، استانداردسازی و سامانه سپاری فرآیندهای کاری دانشگاه رازی با رویکرد معماری سازمانی"

دانلود فایل آموزش مدیریت فرآیندهای کسب و کار

1398/12/17 (12:55)

آموزش نصب Visual Paradigm

توسط مرکز تخصصی معماری سازمانی دانشگاه رازی

Visual Paradigm Enterprise 16.0 x86/x64 نام یک نرم افزار شناخته شده و حرفه‌ای برای مهندسین نرم افزار است که به واسطه آن می‌توان اشکال یو‌ام‌ال (UML) را به بهترین شکل ممکن طراحی و ترسیم نمود.