1399/7/9 (08:04)

اسلایدهای دوره معماری دولت الکترونیکی

دانلود فایل

1399/2/7 (08:46)

راهنمای استفاده از فرآیندهای پروژه مستندسازی، استاندارد سازی و سامانه سپاری فرآیندهای کاری دانشگاه رازی با رویکرد معماری سازمانی

توسط وب سرویس

راهنمای استفاده از فرآیندهای پروژه مستندسازی، استانداردسازی و سامانه سپاری فرآیندهای کاری دانشگاه رازی با رویکرد معماری سازمانی به تفکیک در ادامه مطلب بارگذاری شده است.

1399/1/18 (16:02)

آموزش مدلسازی فرآیندها در ابزار Visual Paragigm با استفاده از استاندارد BPMN2

توسط وب سرویس

آموزش مدلسازی فرآیندها در ابزار Visual Paragigm با استفاده از استاندارد BPMN2 تهیه شده در: مرکز تخصصی معماری سازمانی دانشگاه رازی
- مدرس: مهنوش فتاحی

1399/1/15 (19:50)

آموزش ثبت طرح درس

توسط وب سرویس

طرح درس یک برنامه یا یک چهارچوب منظم و سازماندهی شده است. که مدرس آن را طرح ریزی می کند. تا فرایند تدریس و آموزش را هدفمندانه شروع کند، با نظم پیش ببرد و به موقع، به پایان برساند. همچنین طرح درس همانند یک نقشه راه می ماند که مسیر تدریس را مشخص می کند.

1398/12/26 (17:18)

دوره آموزشی مدیریت فرایند های کسب و کار

دوره آموزشی مدیریت فرایند های کسب و کار

پروژه "مستندسازی، استانداردسازی و سامانه سپاری فرآیندهای کاری دانشگاه رازی با رویکرد معماری سازمانی"

دانلود فایل آموزش مدیریت فرآیندهای کسب و کار

1398/12/17 (12:55)

آموزش نصب Visual Paradigm

توسط وب سرویس

Visual Paradigm Enterprise 16.0 x86/x64 نام یک نرم افزار شناخته شده و حرفه‌ای برای مهندسین نرم افزار است که به واسطه آن می‌توان اشکال یو‌ام‌ال (UML) را به بهترین شکل ممکن طراحی و ترسیم نمود.